Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 104088 )

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бісквітний напівфабрикат з поліпшеними органолептичними показниками та зменшеною висотою тістової маси. Містить борошно пшеничне, меланж, цукор, модифікований крохмаль «Microlys FH02». Biscuit semi-finished product with improved organoleptic characteristics and reduced height of test weight. Contains wheat flour, melange, sugar, modified starch «Microlys FH02».

Опис

Ключові слова

борошно, flour, ароматизатор, flavor, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 104088 UA МПК A21D 13/00 (2015.01). Бісквітний напівфабрикат / Стрілець І. П., Корецька І. Л.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2015 06866; заявл. 10.07.2015; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1.

Зібрання