Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Title: Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
Authors: Пушка, Ольга Сергіївна
Корецька, Ірина Львівна
Зінченко, Тетяна Володимирівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: яблучне пюре
apple puree
плодово-бурякове пюре
fruit and beet puree
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології консервування
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Issue Date: 2014
Citation: Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.
Abstract: Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106696.pdf156,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.