Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Название: Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
Авторы: Пушка, Ольга Сергіївна
Корецька, Ірина Львівна
Зінченко, Тетяна Володимирівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Ключевые слова: яблучне пюре
apple puree
плодово-бурякове пюре
fruit and beet puree
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології консервування
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.
Краткий осмотр (реферат): Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
106696.pdf156,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.