Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Назва: Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)
Автори: Пушка, Ольга Сергіївна
Корецька, Ірина Львівна
Зінченко, Тетяна Володимирівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Ключові слова: яблучне пюре
apple puree
плодово-бурякове пюре
fruit and beet puree
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології консервування
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.
Короткий огляд (реферат): Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
106696.pdf156,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.