Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Назва: | Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696) |
Автори: | Пушка, Ольга Сергіївна Корецька, Ірина Львівна Зінченко, Тетяна Володимирівна Бандуренко, Галина Михайлівна |
Ключові слова: | яблучне пюре apple puree плодово-бурякове пюре fruit and beet puree кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра технології консервування кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І. |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18. |
Короткий огляд (реферат): | Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
106696.pdf | 156,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.