Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПушка, Ольга Сергіївна-
dc.contributor.authorКорецька, Ірина Львівна-
dc.contributor.authorЗінченко, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.date.accessioned2018-04-10T13:36:28Z-
dc.date.available2018-04-10T13:36:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПатент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931-
dc.description.abstractФруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectяблучне пюреuk_UA
dc.subjectapple pureeuk_UA
dc.subjectплодово-бурякове пюреuk_UA
dc.subjectfruit and beet pureeuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.subjectкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.uk_UA
dc.titleСклад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106696.pdf156,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.