Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пушка, Ольга Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Корецька, Ірина Львівна | - |
dc.contributor.author | Зінченко, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Бандуренко, Галина Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-10T13:36:28Z | - |
dc.date.available | 2018-04-10T13:36:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26931 | - |
dc.description.abstract | Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | яблучне пюре | uk_UA |
dc.subject | apple puree | uk_UA |
dc.subject | плодово-бурякове пюре | uk_UA |
dc.subject | fruit and beet puree | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | uk_UA |
dc.subject | кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І. | uk_UA |
dc.title | Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
106696.pdf | 156,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.