Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторами

Loading...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Для забезпечення населення впродовж року високовітамінними ягодами необхідно розробляти нові технології зберігання сировини. Було обгрунтовано використання кріопротекторів при заморожування ягід для максимального збереження вітаміну С. In order to ensure the population throughout the year, highbred berries need to develop new technologies for storing raw materials. The use of cryoprotectants during freezing of berries for maximum preservation of vitamin C was substantiated.

Description

Citation

Халапсіна, С. Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторами / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ., 5–6 квіт. 2017 р. – Ч. 1. - С. 19.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By