Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27102
Title: Перспективи створення дієтичних добавок на основі ягід шовковиці
Authors: Ярош, Наталія Володимирівна
Соколова, Ольга Миколаївна
Keywords: шовковиця
дієтична добавка
оздоровчий продукт
mulberry
dietary supplement
health product
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Ярош, Н. В. Перспективи створення дієтичних добавок на основі ягід шовковиці / Н. В. Ярош, О. М. Соколова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 63.
Abstract: Запропоновано наступні шляхи перероблення ягід шовковиці: відділення соку, отримання водних та водно-спиртових екстрактів з вичавок ягід шовковиці, створення порошкоподібних напівфабрикатів із висушених вичавок. Результати проведених експериментів можуть бути використані при розробленні технологій багатокомпонентних продуктів функціонального призначення на основі соків, екстрактів, а також продукції з підвищеним вмістом харчових волокон. The following ways of processing of mulberry berries are offered: juice separation, obtaining of water and alcohol-based extracts from mullet juniper berries, creation of powdered semifinished products from dried squeezes. The results of the experiments can be used in the development of technologies of multicomponent products of functional purpose based on juices, extracts, as well as products with high content of food fibers.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27102
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sokolova.pdf132,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.