Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27308
Title: | Дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану |
Authors: | Янчик, Марія Володимирівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович |
Keywords: | реологічні характеристики модельні системи кондитерський напівфабрикат rheological characteristics model systems confectionery semi-finished кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Янчик, М. В. Дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Матеріали XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології». – Одеса, 2017 – С. 164-166. |
Abstract: | Досліджено реологічні характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану. Показано, що що додавання вершкового масла сприяє зниженню в’язкості кондитерського напівфабрикату та дозволяє зробити його більш пластичним, а додавання ПАР дозволяє утримувати відповідну консистенцію при механічному та температурному впливі. The rheological characteristics of the confectionery semi-finished products model systems with banana powder are investigated. It is shown that adding butter helps to reduce the viscosity of the confectionery semi-finished product and makes it more plastic, and the addition of surfactant allows to maintain the appropriate consistency at mechanical and temperature effects. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27308 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
scientific_works_2017-164-166.pdf | 275,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.