Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27308
Title: Дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Keywords: реологічні характеристики
модельні системи
кондитерський напівфабрикат
rheological characteristics
model systems
confectionery semi-finished
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Янчик, М. В. Дослідження реологічних характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Матеріали XIІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів з розділу «Харчові технології». – Одеса, 2017 – С. 164-166.
Abstract: Досліджено реологічні характеристик модельних систем кондитерського напівфабрикату з порошком з банану. Показано, що що додавання вершкового масла сприяє зниженню в’язкості кондитерського напівфабрикату та дозволяє зробити його більш пластичним, а додавання ПАР дозволяє утримувати відповідну консистенцію при механічному та температурному впливі. The rheological characteristics of the confectionery semi-finished products model systems with banana powder are investigated. It is shown that adding butter helps to reduce the viscosity of the confectionery semi-finished product and makes it more plastic, and the addition of surfactant allows to maintain the appropriate consistency at mechanical and temperature effects.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27308
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
scientific_works_2017-164-166.pdf275,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.