We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115499 UA)

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Винахід відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.

Description

Citation

Патент 115499 UA, МПК А23 G 3/34. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2016 05657; заявл. 26.05.2016; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By