Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27384
Title: Використання харчових добавок у виробництві маргарину
Authors: Лисенко, Тетяна Миколаївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Keywords: маргарин
margarine
харчові добавки
food additives
консервант
preservative
антиоксидант
antioxidant
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Citation: Лисенко, Т. Використання харчових добавок у виробництві маргарину / Т. Лисенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 61.
Abstract: Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27384
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
margarine.pdf281,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.