Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27384
Title: | Використання харчових добавок у виробництві маргарину |
Authors: | Лисенко, Тетяна Миколаївна Усатюк, Світлана Іванівна Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна |
Keywords: | маргарин margarine харчові добавки food additives консервант preservative антиоксидант antioxidant кафедра експертизи харчових продуктів кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Лисенко, Т. Використання харчових добавок у виробництві маргарину / Т. Лисенко, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 61. |
Abstract: | Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27384 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
margarine.pdf | 281,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.