Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The effects of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin on the quality of meat semi-finished products were investigated.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, волокна бамбука, функціональний інгредієнт, пищевые волокна, волокна бамбука, функциональный ингредиент, dietary fibre, bamboo fibre, functional ingredient, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Rudyk, V. Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished products / V. Rudyk, O. Tyshchenko, S. Usatiuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food 2016 : book of abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 221.