Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27778
Title: Спосіб виробництва яблучних снеків (патент на корисну модель №105128)
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Стрельченко, Людмила Василівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
яблучні cнеки
виробництво
інфрачервоне випромінювання
сушіння
конвективно-терморадіаційний спосіб
органоліптичні показники
apple snacks
production
infrared radiation
drying
convective thermo-radiation method
organoleptic parameters
Issue Date: 2016
Citation: Патент U 105128 UA, МПК А23L 3/46 (2006.1) А23B 7/026 (2006.01) Спосіб виробництва яблучних снеків (патент на корисну модель №105128) / Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Стрельченко Л. В. ; заявник НУХТ. – № u 201507404 ; заявл. 23.07.2015 ; опубл. 10.03.2016, Бюл. № 5, 2016 р.
Abstract: Спосіб виробництва яблучних снеків передбачає миття, нарізання, висушування яблук частинками, охолодження й пакування. Висушування яблук відбувається конвективно-терморадіаційним способом з імпульсним введенням енергії при температурі теплоносія 30-80 °С. Швидкості руху повітря в сушильній камері 1-10 м/с з рециркуляцією до вологості 6-9 %. // A method of producing apple snacks involves washing, slicing, apple drying, cooling and packaging. The apples drying is carried out by a convective thermo-radiation method with pulsed energy input at a temperature of the coolant of 30-80 °С. The speed of air movement in a drying chamber is 1-10 m / s with recirculation to a humidity of 6-9%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27778
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
120а.pdf158,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.