Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Title: | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини |
Authors: | Арсеньєва, Лариса Юріївна Шульга, Оксана Сергіївна Чорна, Анастасія Іванівна Каржевська, Олександра Михайлівна |
Keywords: | збереження якість харчові продукти saveting quality food products кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205 |
Abstract: | Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf | 3,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.