Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Title: Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини
Authors: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Каржевська, Олександра Михайлівна
Keywords: збереження
якість
харчові продукти
saveting
quality
food products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205
Abstract: Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf3,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.