Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Название: | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини |
Авторы: | Арсеньєва, Лариса Юріївна Шульга, Оксана Сергіївна Чорна, Анастасія Іванівна Каржевська, Олександра Михайлівна |
Ключевые слова: | збереження якість харчові продукти saveting quality food products кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205 |
Краткий осмотр (реферат): | Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf | 3,2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.