Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Название: Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини
Авторы: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Каржевська, Олександра Михайлівна
Ключевые слова: збереження
якість
харчові продукти
saveting
quality
food products
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205
Краткий осмотр (реферат): Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf3,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.