Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрсеньєва, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorЧорна, Анастасія Іванівна-
dc.contributor.authorКаржевська, Олександра Михайлівна-
dc.date.accessioned2018-07-20T10:36:40Z-
dc.date.available2018-07-20T10:36:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНапрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048-
dc.description.abstractПерспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectзбереженняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectsavetinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleНапрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf3,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.