Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арсеньєва, Лариса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Шульга, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Анастасія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Каржевська, Олександра Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-20T10:36:40Z | - |
dc.date.available | 2018-07-20T10:36:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини / Л. Ю. Арсеньєва, О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. М. Каржевська // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : II міжнародна науково-практична конференція, 23 грудня 2014 р., м. Львів. – С. 204-205 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28048 | - |
dc.description.abstract | Перспективним напрямом є активні оболонки. Основною сировиною є полісахариди. Їстівні покриття захищають продукт від втрати маси. The promising direction is active shells. The main raw materials are polysaccharides. Edible coatings protect the product from loss of mass. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | збереження | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | saveting | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf | 3,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.