Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28118
Title: Ukrainian food journal. Vol. 7. Issue 2
Authors: National University of Food Technologies
Keywords: food technologies
biotechnology
microbiology
food chemistry
processes and equipment of food productions
харчові технології
біотехнологія
мікробіологія
харчова хімія
процеси і апарати харчових виробництв
пищевые технологии
биотехнология
микробиология
пищевая химия
процессы и аппараты пищевых производств
Issue Date: 2018
Citation: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 7. Issue 2 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2018. - 188 p.
Abstract: An international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28118
Appears in Collections:Ukrainian Food Journal

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UKRAINIAN_FOOD_JOURNAL_2018_V.7_Is.2.pdf7,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.