Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28118
Назва: Ukrainian food journal. Vol. 7. Issue 2
Автори: National University of Food Technologies
Ключові слова: food technologies
biotechnology
microbiology
food chemistry
processes and equipment of food productions
харчові технології
біотехнологія
мікробіологія
харчова хімія
процеси і апарати харчових виробництв
пищевые технологии
биотехнология
микробиология
пищевая химия
процессы и аппараты пищевых производств
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 7. Issue 2 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2018. - 188 p.
Короткий огляд (реферат): An international scientific periodical for the publication of research results of experts in the field of food science, technology and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результаті досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28118
Розташовується у зібраннях:Ukrainian Food Journal

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UKRAINIAN_FOOD_JOURNAL_2018_V.7_Is.2.pdf7,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.