Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28613
Название: Дослідження процесу осмотичного зневоднення яблук
Авторы: Шешлюк, Олександр Сергійович
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключевые слова: яблука
осмотичне зневоднення
температура
цукровий розчин
apples
osmotic dehydration
temperature
sugar solution
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Шешлюк, О. С. Дослідження процесу осмотичного зневоднення яблук / О. С. Шешлюк, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2018. – С. 154.
Краткий осмотр (реферат): У тезах наведено результати експериментального дослідження осмотичного зневоднення яблук в розчині цукру різних концентрацій та температури. Аналіз отриманих даних показав, що під час осмотичного зневоднення яблук спостерігається три етапи проходження процесу – насичення вологою, безпосередньо зневоднення і насичення цукром. Зі збільшенням концентрації розчину цукру з 40 до 60 % час зневоднення зменшується, а період насичення яблук цукром починається раніше для всіх експериментів. Analysis of the data obtained showed that during osmotic dehydration of apples, there are three stages of the process - moisture saturation, direct dehydration and sugar saturation. With an increase in the concentration of the sugar solution from 40 to 60%, the time of dehydration decreases, and the saturation of apples with sugar begins earlier for all experiments.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28613
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18 Sheshlyuk IPR MNK.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.