Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28688
Title: Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів
Authors: Краєвська, Світлана Петрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Keywords: дієтична добавка
насіння льону
безглютеновий продукт
оздоровчий харчовий продукт
dietary supplement
flaxseeds
gluten-free food
healthy food
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Краєвська, С.П. Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів / С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018. – С. 109-110.
Abstract: Впровадження у виробництво дієтичних добавок з насіння льону, а також створених на їх основі нових продуктів оздоровчого призначення дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для осіб, що потребують безглютенового харчування, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової та біологічної цінності лікувально-профілактичної дії. Introduction of the production of dietary supplements from flaxseed seeds, as well as new health-improving products created on their basis, will satisfy the needs of accessible food products for people in need of gluten-free diet, as well as expand the assortment of products of increased nutritional and biological value of therapeutic and preventive action.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28688
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KraevSt.pdf218,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.