Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28688
Title: | Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів |
Authors: | Краєвська, Світлана Петрівна Стеценко, Наталія Олександрівна |
Keywords: | дієтична добавка насіння льону безглютеновий продукт оздоровчий харчовий продукт dietary supplement flaxseeds gluten-free food healthy food кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Краєвська, С.П. Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів / С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018. – С. 109-110. |
Abstract: | Впровадження у виробництво дієтичних добавок з насіння льону, а також створених на їх основі нових продуктів оздоровчого призначення дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для осіб, що потребують безглютенового харчування, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової та біологічної цінності лікувально-профілактичної дії. Introduction of the production of dietary supplements from flaxseed seeds, as well as new health-improving products created on their basis, will satisfy the needs of accessible food products for people in need of gluten-free diet, as well as expand the assortment of products of increased nutritional and biological value of therapeutic and preventive action. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28688 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KraevSt.pdf | 218,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.