Using wild plant material in pastries

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.

Опис

Ключові слова

technological process, технологічний процес, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Using wild plant material in pastries / Y. Myroshnyk, A. Havrysh, V. Dotsenko, Y. Okopna // NEEFood – 2013: The second north and east European congress on food, May 26-29, 2013 : abstracts. − NUFT, Kyiv, Ukraine. – Р. 264.