Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи було розроблення методів дослідження впливу крупи манної та екструдованої на якісні та кількісні показники сумішей з молочно-білковими концентратам в циклі заморожування – розморожування. Отримані результати досліджень вказують на ефективність запропонованих методів для визначення показників білково-рослинних сумішей після розморожування. Вимірювання кількісних показників можуть бути використані для ефективного корегуванню втрат маси концентратів. Ключові слова: продукти переробки зернових; розморожування; молочно-білкові суміші; кріоскопічна температура; колагенвмісний інгредієнт.

Опис

Ключові слова

продукти переробки зернових, розморожування, молочно-білкові суміші, кріоскопічна температура, products of grain processing, defrost, mil-protein mixtures, cryoscopic temperature, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development / S. Tsygankov, V. Ushkarenko, O. Grek, А. Tymchuk, I. Popova, N. Chepel, O.Onopriichuk, O. Savchenko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 6. – P. 46–53.

Зібрання