Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29054
Title: Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентрату
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Михалевич, Артур Петрович
Keywords: колагенвмісний інгредієнт
термокоагуляція
білки
сироватковий концентрат
collagen-containing ingredient
thermocoagulation
proteins
whey concentrate
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Грек, О. Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентрату / О. Грек, А. Тимчук, А. Михалевич // Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти», 28-29 березня 2019 р. – К.: ККІБП, 2019 р.– С. 22-23.
Abstract: При термокислотному осадженні, за класичних режимів, з концентрату сироваткового білкового, отриманого методом ультрафільтрацій, в присутності колагенвмісного інгредієнту за однаковий проміжок часу можливо вилучити більшу кількість альбумінної маси в середньому на 25 %. Отриману альбумінну масу доцільно використовувати як молочно-білкову основу для напівфабрикатів, що піддаються повторній термічній обробці та тривалому зберіганню за від’ємних температур.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29054
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf429,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.