Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29180
Title: | Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок |
Authors: | Українець, Анатолій Іванович Сімахіна, Галина Олександрівна Науменко, Наталія Валентинівна |
Keywords: | заморожування сублімація механоактивування оздоровчі продукти інновації innovations freezing sublimation mechanical activation foods for well-being кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Українець, А. І. Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок : підручник / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко ; Нац. ун-т харч. технол. - Київ : НУХТ, 2018. - 336 с. |
Abstract: | Створений з урахуванням нових освітніх технологій, підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню студентами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення сільськогосподарської, лікарської сировини та вторинних сировинних ресурсів на готові продукти, які відповідають головному призначенню – повноті задоволення детермінованого споживача комплексом і оптимальним співвідношенням нутрієнтів для підтримання адекватного матеріального та енергетичного балансу організму. Новизна концепції підручника полягає в тому, що він містить найсучасніші теоретичні матеріали щодо використання фізико-хімічних процесів для розвитку принципово нового напряму харчових технологій – індустрії здорового харчування. Експериментальний матеріал супроводжується таблицями та рисунками, які в сукупності створюють панораму розвитку інноваційних технологій у харчовій промисловості України. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29180 |
ISSN: | ISBN 978-966-612-209-7 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підручник_вступ.pdf | Вступ до підручника | 155,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Частина1_розділ1.pdf | Частина 1. Теоретичні основи перспективних процесів у харчових технологіях | 969,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.