Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29182
Title: | Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення |
Authors: | Сливченко, Володимир Олександрович Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | продукти геродієтичного призначення мармелад пюре з плодів вишні пюре з коренеплодів буряку столового products of herodietic purpose cherry fruit purees cane juice from root crops marmalade кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Сливченко, В. Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення / В. Сливченко, Н. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 лист. 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 86-87. |
Abstract: | У результаті аналізу хімічного складу мармеладу, виготовленого з використанням буряково-вишневого пюре було встановлено, що за вмістом таких мінеральних речовин як Калій (16,30%), Кальцій (10,03%), Магній (15,79%), Ферум (13,78%) він може бути віднесений до розряду функціональних харчових продуктів. As a result of the analysis of the chemical composition of the marmalade, made using beet-cherry puree, it was found that the content of mineral substances such as potassium (16.30%), calcium (10.03%), magnesium (15.79%), ferum 13,78%), it can be classified as a functional food product. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29182 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.