Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29182
Title: Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення
Authors: Сливченко, Володимир Олександрович
Івчук, Надія Павлівна
Keywords: продукти геродієтичного призначення
мармелад
пюре з плодів вишні
пюре з коренеплодів буряку столового
products of herodietic purpose
cherry fruit purees
cane juice from root crops
marmalade
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Сливченко, В. Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення / В. Сливченко, Н. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 лист. 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 86-87.
Abstract: У результаті аналізу хімічного складу мармеладу, виготовленого з використанням буряково-вишневого пюре було встановлено, що за вмістом таких мінеральних речовин як Калій (16,30%), Кальцій (10,03%), Магній (15,79%), Ферум (13,78%) він може бути віднесений до розряду функціональних харчових продуктів. As a result of the analysis of the chemical composition of the marmalade, made using beet-cherry puree, it was found that the content of mineral substances such as potassium (16.30%), calcium (10.03%), magnesium (15.79%), ferum 13,78%), it can be classified as a functional food product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29182
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези5.pdf136,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.