Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29454
Title: | Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах |
Authors: | Коберник, Інна Віталіївна Соколова, Ольга Миколаївна |
Keywords: | кафедра технології оздоровчих продуктів безалкогольні напої рослинні екстракти soft drink plant extracts |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Коберник, І. Удосконалення технології безалкогольного напою на рослинних екстрактах / І. Коберник, О. Соколова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. - С. 51-53. |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування вибору сировини та удосконалення технології безалкогольного напою на основі екстрактів зеленого чаю та елеутерококу. The purpose of the work is to choice of raw materials and improve the technology of soft drinks with added extracts of green tea and eleutherococcus. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29454 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.