Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання у складі цукрових кондитерських виробів синтетичних ароматизаторів, барвників та цукру негативно впливає на здоров’я населення та призводить до харчової недостатності. Тому актуальним завданням серед науковців є пошук нових рецептурних інгредієнтів та зміна складу продукту для отримання меншої цінової політики та підвищення харчової та біологічної цінності готових виробів. Use in stock sugar confectionery products of synthetic flavors, dyes and sugar negatively affects the health of the population and leads to food insufficiency. Therefore, the actual task among scientists is to find new prescription drugs ingredients and product changes to get lower pricing policies and increasing the nutritional and biological value of finished products.

Опис

Ключові слова

мармелад, пюре, вишня, насіння чіа, chia seeds, puree, cherry, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Гоцуляк, В. Я. Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа / В. Я Гоцуляк, А. О. Ущаповський / Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 52.