Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29637
Title: Development of sauces for long-term storage
Authors: Khorunzha, Тetiana
Lukianets, Halyna
Keywords: improved recipe
long-term storage
sauces
sausage products
удосконалений рецепт
довготривале зберігання
соуси
ковбасні вироби
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2019
Citation: Horunzha, T. Development of sauces for long-term storage / T. Horunzha, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. - С. 548.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29637
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf118,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.