Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional value

Опис

Ключові слова

кекс, кондитерська промисловість, оздоровчі продукти, cake, confectionery industry, healthy products, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення / А. О. Башта // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 36-38.