Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30471
Title: Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива
Authors: Сапіга, Вікторія Ярославівна
Михалевич, Артур Петрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: овочева паста
буряк
броколі
vegetable paste
beet
broccoli
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Сапіга, В. Я. Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива / В. Я. Сапіга, А. П. Михалевич, Г. Є. Поліщук, Т. В. Осьмак // Актуальні питання аграрної науки : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 175-річчю заснування Уманського національного університету садівництва, 21 листопада 2019 р. – Київ : Видавництво «Основа», 2019. – С. 286–287.
Abstract: Морозиво – доволі популярний продукт на українському ринку. Споживачами морозива є близько 90% всього населення України. Останні тенденції здорового харчування суттєво впливають на розвиток ринку морозива, про що свідчить зростання популярності продукції, виготовленої на основі натуральних інгредієнтів. Ice cream is a very popular product on the Ukrainian market. Ice cream consumers are around 90% of the total population of Ukraine. The last healthy eating trends have a significant impact on the development of the ice cream market,as evidenced by the increasing popularity of products based on natural ingredients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30471
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uman.pdf609,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.