Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30471
Title: | Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива |
Authors: | Сапіга, Вікторія Ярославівна Михалевич, Артур Петрович Поліщук, Галина Євгеніївна Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
Keywords: | овочева паста буряк броколі vegetable paste beet broccoli кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Сапіга, В. Я. Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива / В. Я. Сапіга, А. П. Михалевич, Г. Є. Поліщук, Т. В. Осьмак // Актуальні питання аграрної науки : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 175-річчю заснування Уманського національного університету садівництва, 21 листопада 2019 р. – Київ : Видавництво «Основа», 2019. – С. 286–287. |
Abstract: | Морозиво – доволі популярний продукт на українському ринку. Споживачами морозива є близько 90% всього населення України. Останні тенденції здорового харчування суттєво впливають на розвиток ринку морозива, про що свідчить зростання популярності продукції, виготовленої на основі натуральних інгредієнтів. Ice cream is a very popular product on the Ukrainian market. Ice cream consumers are around 90% of the total population of Ukraine. The last healthy eating trends have a significant impact on the development of the ice cream market,as evidenced by the increasing popularity of products based on natural ingredients. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30471 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.