Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30563
Title: | Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глоду |
Authors: | Стеценко, Наталія Олександрівна Гедзюк, Вікторія Олександрівна |
Keywords: | пісочне печиво олія обліпихи порошок глоду біологічна цінність оздоровчий харчовий продукт butter shortbread cookies sea buckthorn oil hawthorn powder biological value healthy product кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Стеценко, Н. Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глоду / Н. Стеценко, В. Гедзюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 65-67. |
Abstract: | Використання обраних джерел функціональних інгредієнтів практично не змінило харчову та енергетичну цінність здобного пісочного печива, але суттєво поліпшило його біологічну цінність. Харчовий продукт став функціональним за вмістом таких нутрієнтів, як харчові волокна, вітаміни А, Е, В2, В9 та β-каротин. Завдяки використанню олії обліпихи продукт набув виражених антиоксидантних властивостей, а завдяки внесенню порошку глоду став джерелом харчових волокон. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30563 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StGedzuk.pdf | 198,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.