Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30572
Title: Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Гладишева, Олександра Олександрівна
Keywords: антиоксиданти
квас
сироп обліпихи
дигідрокверцетин
оздоровчий харчовий продукт
антиоксидантна дія
antioxidant
kvass
sea buckthorn syrup
dihydroquercetin
healthy food
antioxidant effect
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Стеценко, Н. Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу / Н. Стеценко, О. Гладишева // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 32-34.
Abstract: Використання нетрадиційної сировини, а саме сиропу обліпихи та дигідрокверцетину при виробництві квасу, дозволяє забезпечити антиоксидантний ефект за рахунок вмісту вітамінів-антиоксидантів та флавоноїдів. При цьому спостерігаються оригінальні приємні органолептичні властивості готового напою, а показники його якості відповідають вимогам нормативної документації.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30572
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StGl19.pdf260,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.