Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30572
Title: | Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу |
Authors: | Стеценко, Наталія Олександрівна Гладишева, Олександра Олександрівна |
Keywords: | антиоксиданти квас сироп обліпихи дигідрокверцетин оздоровчий харчовий продукт антиоксидантна дія antioxidant kvass sea buckthorn syrup dihydroquercetin healthy food antioxidant effect кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Стеценко, Н. Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасу / Н. Стеценко, О. Гладишева // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 32-34. |
Abstract: | Використання нетрадиційної сировини, а саме сиропу обліпихи та дигідрокверцетину при виробництві квасу, дозволяє забезпечити антиоксидантний ефект за рахунок вмісту вітамінів-антиоксидантів та флавоноїдів. При цьому спостерігаються оригінальні приємні органолептичні властивості готового напою, а показники його якості відповідають вимогам нормативної документації. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30572 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StGl19.pdf | 260,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.