Забезпечення якості соусів емульсійного типу з використанням поліфункціонального напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

За результатами досліджень доведено доцільність використання в технологіях соусів емульсійного типу харчових емульсій у вигляді поліфункціональних напівфабрикатів, що дозволить підвищити якість та безпечність готових продуктів, інтенсифікувати технологічний процес

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, казеїнат натрію, соус, емульсія, полікомпонентний склад, food emulsion, sodium caseinate, sauce, emulsion, polycomponent composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Забезпечення якості соусів емульсійного типу з використанням поліфункціонального напівфабрикату/ І. М. Устименко, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, С. В. Кравчук // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 126-127.