Використання лікарської сировини в технології морозива

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Використання м’яти перцевої та суниці дало змогу значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики нового виду морозива з комбінованим складом сировини.

Description

Citation

Нєміріч, О. В. Використання лікарської сировини в технології морозива / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, І. М. Устименко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – С. 246–248.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By