Використання лікарської сировини в технології морозива
Вантажиться...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Використання м’яти перцевої та суниці дало змогу значно поліпшити органолептичні, харчові та споживчі характеристики нового виду морозива з комбінованим складом сировини.
Description
Citation
Нєміріч, О. В. Використання лікарської сировини в технології морозива / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, І. М. Устименко // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження), 20–21 лютого 2020 р. – Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. – С. 246–248.
