Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30957
Title: | The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types |
Authors: | Lulka, Alexander Mironchuk, Valeriy Lulka, Dmitriy |
Keywords: | стружка трикутний плоско-гребінчастий екстрагування поперечний переріз cossettes triangular plane-comb extraction cross-section технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Liulka, O. The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types / O. Liulka, V. Myronchuk, D. Liulka // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 271. |
Abstract: | Досліджено процес екстрагування сахарози з бурякової стружки різних поперечних перерізів. Від профілю стружки залежать її якість, механічні характеристики, втрати сахарози в жомі, якість екстракту та енергетичні витрати. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30957 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.