Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30957
Title: The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types
Authors: Lulka, Alexander
Mironchuk, Valeriy
Lulka, Dmitriy
Keywords: стружка
трикутний
плоско-гребінчастий
екстрагування
поперечний переріз
cossettes
triangular
plane-comb
extraction
cross-section
технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Citation: Liulka, O. The extracting of saccharose from the beet cossettes of different types / O. Liulka, V. Myronchuk, D. Liulka // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – P. 271.
Abstract: Досліджено процес екстрагування сахарози з бурякової стружки різних поперечних перерізів. Від профілю стружки залежать її якість, механічні характеристики, втрати сахарози в жомі, якість екстракту та енергетичні витрати.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30957
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf299,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.