Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30984
Title: Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності
Authors: Ковальчук, Світлана Степанівна
Дочинець, Інга Вікторівна
Стахурська, Лілія Вацлавівна
Keywords: розвиток
індустрія гостинності
інноваційні продукти
виробництво
алкогольні напої
фермерські господарства
готельно-ресторанні комплекси
development
hospitality industry
innovative products
production, alcoholic beverages
farms
hotel and restaurant complexes
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2020
Citation: Ковальчук, С. С. Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності / С. С. Ковальчук, І. В. Дочинець, Л. В. Стахурська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 294.
Abstract: Охарактеризовано відродження приватного виробництва, що дозволить виготовляти оригінальні вишукані алкогольні напої та діяльність так званих «крафтових» виробництв, котрі виробляють якісну продукцію невеликими партіями. The revival of private production is characterized, which will allow to produce original refined alcoholic beverages and the activity of the so-called "craft" production, which produce quality products in small batches.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30984
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu 1 (1).pdf277,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.