Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз асортименту безглютенової продукції в закладах індустрії гостинності. Встановлено необхідність впровадження безглютенових страв і виробів у виробництво вітчизняних підприємств, таких як ресторани, кафе-пекарні, кафе-кондитерські, спеціалізовані кафе, а також заклади ресторанного господарства при готелях.An analysis of the range of gluten-free products in the hospitality industry. The need for the introduction of gluten-free dishes and products in the production of domestic enterprises, such as restaurants, cafes, bakeries, cafes, confectioneries, specialized cafes, as well as restaurants in hotels.

Опис

Ключові слова

целіакія, безглютенова продукція, заклади ресторанного господарства, безглютенове меню, Celiac disease, gluten-free products, restaurants, gluten-free menu, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. М. Безглютенова продукція в індустрії гостинності: актуальні питання, проблеми та перспективи їх вирішення / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 34-35.