Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31547
Title: Використання батату у технології оздоровчих продуктів
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Соколова, Ольга Миколаївна
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
Галушко, Марія Валеріївна
Вінярська, Владислава Вікторівна
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
батат
органолептичні показники
харчові волокна
Issue Date: 2019
Citation: Використання батату у технології оздоровчих продуктів / С. Бажай-Жежерун, О. Соколова, Л. Береза-Кіндзерська, М. Галушко, В. Вінярська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 59–60.
Abstract: Визначено органолептичні показники плодів батату та пюре з нього. Нами досліджено вміст харчових волокон у бататі та їх водоутримувальну здатність. Встановлено, що кількість клітковини у коренеплодах батату складає 3,2 % ; вміст пектинових речовин – 2,8 % на суху речовину. Водоутримувальна здатність харчових волокон батату – 3,5 г води / г волокна. Доведено, що коренеплоди батату є джерелом цінних нутрієнтів, зокрема харчових волокон
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31547
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf611,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.