Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32050
Title: Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів
Authors: Михалевич, Артур Петрович
Кушіль, Анна Ігорівна
Харченко, Лілія Леонідівна
Keywords: соус
плодово-овочевий
критерії ідентифікації
горіхоплідна сировина
кафедра експертизи харчових продуктів
sauce
nut raw materials
Issue Date: 2019
Citation: Михалевич, А. П. Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів / А. П. Михалевич, А. І. Кушіль, Л. Л. Харченко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 204–205.
Abstract: Виробництво плодово-овочевих соусів дозволяє як розширити асортимент продуктів харчування, так і значно скоротити втрати сільськогосподарської сировини. Більшість соусів, що представлена на українському ринку, містять консерванти, штучні стабілізатори та емульгатори, які є шкідливими для організму людини й не рекомендовані для щоденного споживання.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32050
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf197,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.