Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32089
Title: Альбумінні пасти з картопляною клітковиною
Authors: Гриценко, Ірина
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Keywords: альбумінна паста
картопляна клітковина
харчові волокна
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Гриценко, І. Альбумінні пасти з картопляною клітковиною / І. Гриценко, О. Онопрійчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 383.
Abstract: Визначено, що внесення картопляної клітковини до альбумінної маси дозволяє отримати продукт з нормованими показниками якості. Вибір співвідношення складових для альбумінної пасти з харчовими волокнами залежно від їх вихідних показників. Додавання вище вказаних рослинних інгредієнтів забезпечує мінімальні зміни фізико-хімічних показників при зберіганні за умов, передбачених нормативними документами для такого виду продуктів – не більше 3 діб за температури (4±2) °С.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32089
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
..tz_5.pdf276,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.