Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32089
Title: | Альбумінні пасти з картопляною клітковиною |
Authors: | Гриценко, Ірина Онопрійчук, Олена Олександрівна |
Keywords: | альбумінна паста картопляна клітковина харчові волокна кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Гриценко, І. Альбумінні пасти з картопляною клітковиною / І. Гриценко, О. Онопрійчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 383. |
Abstract: | Визначено, що внесення картопляної клітковини до альбумінної маси дозволяє отримати продукт з нормованими показниками якості. Вибір співвідношення складових для альбумінної пасти з харчовими волокнами залежно від їх вихідних показників. Додавання вище вказаних рослинних інгредієнтів забезпечує мінімальні зміни фізико-хімічних показників при зберіганні за умов, передбачених нормативними документами для такого виду продуктів – не більше 3 діб за температури (4±2) °С. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32089 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
..tz_5.pdf | 276,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.