Спосіб виробництва концентрату сироватко-вершкового (Патент на корисну модель № 128165)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва концентрату сироватко-вершкового включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування продукту, витримку. Як сировина використовується суміш підсирної сироватки з рідким білковим концентратом, отриманим методом ультрафільтрації, у співвідношенні 1,5:1,0-1,3:1,2, після згущення додають вершки у кількості 12…18 %, структуроутворення проводять протягом 60-80 хв, а охолодження проводять протягом 2,0-2,8 год.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Патент на винахід № 128165 UA, МПК A23C 21/00 (2018.01) Спосіб виробництва концентрату сироватко-вершкового / Грек О. В., Овсієнко К. В., Тимчук А. В., Онопрійчук О. О. ; заявник-патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201802075 ; заявл. 28.02.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р.