Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32257
Title: | Удосконалення технології соусів для балансу Вата-доша |
Authors: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Устименко, Ігор Миколайович Гавриш, Андрій Володимирович Гаврильченко, Поліна Михайлівна Дорошкевич, Руслан Юрійович |
Keywords: | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції емульсія аюрведа вата-доша соус ayurveda vata dosha sauce emulsion |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, П. М. Гаврильченко, Р. Ю. Дорошкевич // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернетконференція, 24 листопада 2020 р. / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 117-118. |
Abstract: | Розроблено технологію соусу емульсійного типу для осіб з домінуючою Вата-дошею, що відрізняється оригінальними органолептичними властивостями та відповідними фізико-хімічними показниками якості. Доцільність технології обґрунтована перспективністю впровадження в харчовий раціон продукції аюрведичного спрямування. Emulsion-type sauce technology has been developed for people with a dominant Vata-dosha, which differs from the original organoleptic properties and relevant physico-chemical quality indicators. The expediency of the technology is justified by the prospects of implementation in diet of Ayurvedic products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32257 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Improving_the_technology_of_sauces_for_the_balance_of_Vata-dosha.pdf | 347,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.