Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32257
Title: Удосконалення технології соусів для балансу Вата-доша
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Устименко, Ігор Миколайович
Гавриш, Андрій Володимирович
Гаврильченко, Поліна Михайлівна
Дорошкевич, Руслан Юрійович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
емульсія
аюрведа
вата-доша
соус
ayurveda
vata dosha
sauce
emulsion
Issue Date: 2020
Citation: Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, П. М. Гаврильченко, Р. Ю. Дорошкевич // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернетконференція, 24 листопада 2020 р. / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 117-118.
Abstract: Розроблено технологію соусу емульсійного типу для осіб з домінуючою Вата-дошею, що відрізняється оригінальними органолептичними властивостями та відповідними фізико-хімічними показниками якості. Доцільність технології обґрунтована перспективністю впровадження в харчовий раціон продукції аюрведичного спрямування. Emulsion-type sauce technology has been developed for people with a dominant Vata-dosha, which differs from the original organoleptic properties and relevant physico-chemical quality indicators. The expediency of the technology is justified by the prospects of implementation in diet of Ayurvedic products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32257
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improving_the_technology_of_sauces_for_the_balance_of_Vata-dosha.pdf347,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.