Аналіз сучасного асортименту солодких страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, меню, солодкі страви, фруктово-ягідна сировина, харчова цінність, restaurant establishment, menu, sweet dishes, fruit and berry raw materials, nutritional value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Зарешнюк, В. В. Аналіз сучасного асортименту солодких страв / В. В. Зарешнюк, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 15-16.