Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32280
Title: Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Сергій Іванович
Keywords: паковання
харчові продукти
packaging
food products
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2020
Citation: Шульга, О. С. Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. І. Шульга // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, 25 вересня 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. − С. 115–117.
Abstract: Результати дослідження дають можливість рекомендувати ТіО2 як дієвий засіб для боротьби з картопляною хворобою. Біодеградабельне пакування з вмістом ТіО2 1 % у формувальному розчині за умови нанесення його на нарізані скибочки хліба буде безпосередньо контактувати з місцем розвитку захворювання пшеничних хлібобулочних виробів, що найбільш актуальним є влітку. The results of the study make it possible to recommend TiO2 as an effective means of combating potato disease. Biodegradable packaging with a TiO2 content of 1% in the molding solution, provided it is applied to sliced ​​bread slices, will be in direct contact with the site of disease development of wheat bakery products, which is most relevant in summer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32280
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lviv.pdf545,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.