Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32332
Title: | Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю |
Authors: | Рашко, Яніна Миколаївна Петруша, Оксана Олександрівна |
Keywords: | спосіб моніторингу вимірювальні пристрої хлібобулочні вироби стадії випікання та охолодження кафедра експертизи харчових продуктів monitoring method measuring devices baked goods |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Рашко, Я. М. Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю / Я. М. Рашко, О. О. Петруша // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 48–49. |
Abstract: | Важливим аспектом функціонування системи менеджменту безпечності харчової продукції є вибір дієвого способу моніторингу для контролю параметрів технологічної операції. Встановлення критичних меж процесу дозволяє уникнути ризикових наслідків пов'язаних зі здоров'ям споживачів. В роботі проаналізовано оформлення датчиків температури, які розміщено в обладнання та ручних , що застосовують для контролю хлібобулочного виробу на виході |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32332 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
temperatute.pdf | 92,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.