Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32332
Title: Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю
Authors: Рашко, Яніна Миколаївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: спосіб моніторингу
вимірювальні пристрої
хлібобулочні вироби
стадії випікання та охолодження
кафедра експертизи харчових продуктів
monitoring method
measuring devices
baked goods
Issue Date: 2020
Citation: Рашко, Я. М. Вимірювальні пристрої температури в системі управління безпечністю / Я. М. Рашко, О. О. Петруша // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 48–49.
Abstract: Важливим аспектом функціонування системи менеджменту безпечності харчової продукції є вибір дієвого способу моніторингу для контролю параметрів технологічної операції. Встановлення критичних меж процесу дозволяє уникнути ризикових наслідків пов'язаних зі здоров'ям споживачів. В роботі проаналізовано оформлення датчиків температури, які розміщено в обладнання та ручних , що застосовують для контролю хлібобулочного виробу на виході
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32332
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
temperatute.pdf92,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.