Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

анемія, кероб, шоколадне брауні, брауні спеціального призначення, anemia, cherub, chocolate brownie, special purpose brownie, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, М. О Дмитренко // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 29.04-30.04.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 30–33. (Technics and Technology, № 4).