Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397
Title: | Морозиво для балансування капхи-доші |
Authors: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Устименко, Ігор Миколайович Гавриш, Андрій Володимирович Дорошкевич, Руслан Юрійович |
Keywords: | Аюрведа морозиво капха-доша яблука Ayurveda ice cream kapha dosha apples кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Морозиво для балансування капхи-доші / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Specialized and multidisciplinary scientific researches : collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, December 11, 2020. – Amsterdam, The Netherland : European Scientific Platform. – 2020. – Vol. 2. – Р. 63–64. |
Abstract: | На основі отриманих результатів і базуючись на основних принципах Аюрведи розроблено рецептурні композиції нового виду м’якого морозива. Використання висушених, попередньо витриманих у кориці, какао, червоному перці, коріандрі, мускатному горісі, лимонній кислоті яблук дозволить запобігти дисбалансу Капха-Доші |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.