Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-01-18

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The work is devoted to solving the actual problem of the dairy industry complex processing of food raw materials; rational use of production resources by reducing the technological process duration.The aim of the research is to substantiate the composition of a new type of acidophilic-whey ice cream of high nutritional value due to enrichment with a complex of proteins, probiotic sourdough and pectin-containing vegetable paste.

Опис

Ключові слова

acidophilic-whey ice cream, protein composition, кафедра технології молока і молочних продуктів, ацидофільно-сироваткове морозиво, композиція білків

Бібліографічний опис

Mykhalevych. A. Scientific explanation of composition of acidophilic-whey ice cream, enriched with protein // A. Mykhalevych, G. Polischuk / Student in bucovina : 9th Edition of the International Conference for students, 18th December 2020. – Suceava, Romania. – 2020. – P. 46.