Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32484
Title: Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
Authors: Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Івчук, Надія Павлівна
Keywords: фруктово-желейний мармелад
нетрадиційна сировина
оздоровчі продукти
харчова цінність
fruit jelly marmalade
non-traditional raw materials
healthy products
nutritional value
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Башта, А. О. Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26 червня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93.
Abstract: У даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32484
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
т1.pdf236,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.