Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32484
Title: | Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів |
Authors: | Башта (Шеремет), Алла Олексіївна Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | фруктово-желейний мармелад нетрадиційна сировина оздоровчі продукти харчова цінність fruit jelly marmalade non-traditional raw materials healthy products nutritional value кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Башта, А. О. Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26 червня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93. |
Abstract: | У даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32484 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.