Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3175
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням інноваційних технологій сирокопчених ковбас | Піщак, Богдан Петрович |
2023 | Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри | Пирожок, Максим Андрійович |
2023 | Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів | Ревко, Софія Петрівна |
2023 | Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну | Русин, Софія Богданівна |
2023 | Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну | Стиценко, Віталій Григорович |
2023 | Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль | Староселець, Даниїла-Маркіяна Євгенівна |
2023 | Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ | Остапів, Вікторія Євгенівна |
2023 | Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці | Одайнік, Михайло Сергійович |
2023 | Впровадження переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 20,0 т м'яса птиці за зміну в м. Самбір | Микитюк, Роман Степанович |
2023 | Організація виробництва солених виробів у ковбасному цеху потужністю 3,5 тон за зміну | Мокра, Анна Романівна |
2023 | Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. Чернівці | Лилик, Ганна Іванівна |
2023 | Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ | Лешко, Андрій Іванович |
2023 | Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну | Князько, Анна Сергіївна |
2023 | Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне | Куропась, Максим Олегович |
2023 | Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів | Калій, Дмитро Юрійович |
2023 | Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатів | Кашана, Наталія Андріївна |
2023 | Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква | Геращенко, Анастасія Сергіївна |
2023 | Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі | Бабич, Катерина Миколаївна |
2023 | Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролів | Холоденко, Ганна Вікторівна |
2023 | Впровадження виробництва посічених напівфабрикатів у ковбасному цеху потужністю 16,3 т виробів за зміну | Гузар, Юлія Михайлівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3175