Бакалаврські кваліфікаційні роботи : [3175] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3175
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням інноваційних технологій сирокопчених ковбасПіщак, Богдан Петрович
2023Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедриПирожок, Максим Андрійович
2023Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсівРевко, Софія Петрівна
2023Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за змінуРусин, Софія Богданівна
2023Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за змінуСтиценко, Віталій Григорович
2023Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. ТернопільСтароселець, Даниїла-Маркіяна Євгенівна
2023Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХОстапів, Вікторія Євгенівна
2023Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиціОдайнік, Михайло Сергійович
2023Впровадження переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 20,0 т м'яса птиці за зміну в м. СамбірМикитюк, Роман Степанович
2023Організація виробництва солених виробів у ковбасному цеху потужністю 3,5 тон за змінуМокра, Анна Романівна
2023Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. ЧернівціЛилик, Ганна Іванівна
2023Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. НововолинськЛешко, Андрій Іванович
2023Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за змінуКнязько, Анна Сергіївна
2023Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. РівнеКуропась, Максим Олегович
2023Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробівКалій, Дмитро Юрійович
2023Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатівКашана, Наталія Андріївна
2023Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла ЦеркваГеращенко, Анастасія Сергіївна
2023Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкуріБабич, Катерина Миколаївна
2023Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролівХолоденко, Ганна Вікторівна
2023Впровадження виробництва посічених напівфабрикатів у ковбасному цеху потужністю 16,3 т виробів за змінуГузар, Юлія Михайлівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 3175