Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.
Опис
Ключові слова
спектроскопія, спектроскопия, spectroscopy, цукроза, гідратація, структура, конформація, сахароза, гидратация, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, конформация, sucrose, hydratation, structure, conformation, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Подобій, О. В. Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, С. П. Олянська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 44-46.