Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.

Опис

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, С. П. Олянська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. - С. 44-46.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в